Sorotan NFL: Orang Suci New Orleans

      No Comments on Sorotan NFL: Orang Suci New Orleans
orleans

Setahun lagi dan pasukan Saints yang lain, ditakdirkan untuk bilik bawah tanah seperti biasa di Big Easy bukan? Tidak begitu pantas, kerana saya fikir pasukan Saints ini sebenarnya boleh menjadi kejutan NFC tahun ini dan mungkin melebihi jangkaan. Tahun lalu adalah mimpi buruk bagi pasukan ini, ditambah dengan badai Katrina, yang menghasilkan latihan di tempat letak kereta, tanpa medan rumah, dan terus terang tahun yang kejam dan kehilangan tempat tinggal bagi Orang Suci yang tertindas, mengakibatkan Jim Haslett dipecat dan banyak masalah masih perlu diatasi pada tahun 2006, seperti tidak ada bidang rumah, staf pelatih baru, dan banyak wajah baru.

Sekarang berita baik, bermula dengan Sean Peyton sebagai ketua jurulatih, dan staf pelatih yang sangat  download mega888 for android baik, dan dia adalah lelaki Bill Parcells, dan kita semua tahu tentang pengaruh Parcells pada pelatih, dan itu akan memberi nafas baru dalam kehidupan ini francais dalam fikiran saya. Memenangkan undian Reggie Bush dalam draf akan menimbulkan kegembiraan dengan peminat, dan memunggah QB Aaron Brooks yang tidak produktif, yang merupakan mesin perolehan manusia, dan mendapatkan Drew Brees untuk menggantikannya adalah dorongan utama. Dengan kesalahan ini, anda mempunyai bakat dan banyak daripadanya, semuanya pada kedudukan kemahiran. Sekiranya garis ini dapat memberikan perlindungan, Anda mempunyai tandukan RB Deuce McCallister dan Reggie Bush, baik untuk berlari dan menangkap, dengan kecepatan yang sukar difahami dan kemampuan untuk membuat orang ketinggalan mengatasi yang menghasilkan permainan besar. Tambahkan ke dalam campuran, 2002 Pro Bowler Mike Bennett,

Pada quarterback, anda mempunyai seorang penyabar, pemimpin yang tahu bagaimana hendak menang, adalah pelempar tepat dan dia mempunyai beberapa senjata untuk meregangkan lapangan. Dengan Joe Horn datang tahun yang buruk, saya mencarinya untuk mendapat liputan tunggal tahun ini dengan ancaman yang sedang berjalan, dan dia harus berkembang, dan Donte Satllworth tidak semestinya dan dapat membuat beberapa permainan di tengah. Anda mempunyai dua hujung yang kuat dengan Conwell dan Hilton yang berjaya mencatat 35 hantaran tahun lalu, dan semestinya lebih banyak dengan Brees kerana dia suka melemparkan hantaran keluar ke hujung yang ketat. Senjata dan kemampuan di sini adalah ancaman serius bagi semua yang mempertahankan pasukan ini dan yang diabaikan dalam aspek apa pun, akan meletakkan beberapa perkara serius di papan dengan cepat. Keseimbangan mereka harus berkesan.

Sekarang masalah BESAR di tangan, garis serangan dan pertahanan. Pada garis ofensif, anda mempunyai 5 pemula baru di kedudukan yang berbeza, dan kehilangan kedua Kendyl Jacox dan Wayne Gandy, dan juga pusat permulaan mereka untuk bebas. Mempunyai unit ini di tempat dan siap, serta dapat melindung lubang dan membuka lubang untuk permainan larian yang sangat baik yang mereka miliki di atas kertas di sini akan menjadi KUNCI kejayaan pada musim ini, dan satu-satunya penyekat musim 9 kemenangan, dan kad liar berlabuh, kerana mereka tidak mungkin mereka boleh memenangi bahagian ini.

Pertahanan mempunyai bintang yang muncul di DE Will Smith yang mencatat 9 karung tahun lalu dan akan menjadi yang baik. Kedudukan linebacker adalah kerja yang sedang berjalan tetapi mengambil Scott Fujita dan Tony Simmons di agensi bebas adalah besar, dan kedua-duanya akan bermula ketika posisi LB ketiga naik di udara, tetapi bintang perlu muncul dan unit ini rata-rata paling baik . Garis pertahanan mempunyai 2 hujung yang kuat dengan Smith dan Grant dan mengambil Hollis Thomas dari Eagles adalah perdagangan yang kukuh dan akan membantu, tetapi beberapa pasukan dalaman perlu membuat bising tahun ini. Sekundernya padat tetapi tipis, dengan kedua-dua sudut McKenzie dan Fred Thomas yang baik, tetapi seperti yang disebutkan, kedalaman adalah masalah yang harus ditonton di sini. Baik Josh Bullocks dan Dwight Smith sebagai keselamatan yang kuat dan dapat bergerak ke sudut ditekan untuk bertugas.

The Saints berada dalam divisi dengan Carolina, Atlanta dan Tampa Bay, dan masuk ke tempat ketiga di sini akan menjadi prestasi besar kerana semua pasukan di divisi ini dapat melakukan lebih baik daripada .500 bola tahun ini. Sekiranya diabaikan para Orang Suci dapat mencuri satu atau dua kemenangan di jalan raya, tetapi tanpa padang di rumah lagi pada tahun 2006, itu meletakkan mereka tidak menguntungkan. Pasukan ini sedang berjalan, namun saya jamin musim 3-13 tidak akan berulang, mereka berbakat dan akan mempunyai kepimpinan yang sangat baik dari staf pelatih. Saya sebenarnya mencari Orang Suci untuk mempunyai masa depan yang cerah dan musim jenis blok bangunan tahun ini. KESELURUHAN 6.5 kemenangan adalah cara untuk mencapai -140 untuk pertaruhan niaga hadapan di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.